DUURZAAM EN TRENDY GEKLEURD GLAZEN RAMEN VOOR UW INTERIEUR

Gekleurd glas ontstaat door de toevoeging van verschillende metaaloxidepoeders in gesmolten toestand. Verschillende poeders geven verschillende kleuren. Het effect van gekleurd glas wordt versterkt door natuurlijk licht, wat zorgt voor een verblindende helderheid en verbluffende reflecties.

Duik diep in de pagina’s van de geschiedenis, gekleurde of glas-in-loodramen hebben een superieure positie genoten te midden van renaissancekerken en andere bouwwerken.

Tegenwoordig gebruiken architecten en ontwerpers glas op grote schaal als decoratief element in moderne huizen en daarbuiten. Gekleurde glazen ramen worden niet alleen als raam gebruikt, maar ze classificeren als kunst aan de muur. Met het juiste gekleurde glasontwerp en frame, kunt u uw woonkamer eruit laten zien als iets uit een kunstgalerie. Als je een fan bent van kunst en geschiedenis, zullen sierlijke en gotische gekleurde glasramen een aanvulling zijn op je huis, vooral als je ramen uitkijken op een tuin of bosgebied. Bovendien is gekleurd glas niet alleen beperkt tot woningen, maar kan het ook worden gebruikt in commerciƫle, educatieve en professionele ruimtes.

https://wingman-montage.nl/

DUURZAAM EN TRENDY GEKLEURD GLAZEN RAMEN VOOR UW INTERIEUR